SAP SAP Belgium & Luxembourg

Contacteer SAP
00800 50 550 550

KLANTGERICHTER WERKEN? PROCESSEN STROOMLIJNEN?
MEER INZICHT IN UW BUSINESS?

ONTDEK HOE SAP OOK U KAN HELPEN!

Wat beschouwt u cruciaal voor het succes van uw onderneming? Stel die vraag aan twintig bedrijven en de antwoorden zullen fors verschillen. En toch zijn er een reeks standaardvereisten om rendabel te groeien. Gestroomlijnde processen, bijvoorbeeld, een klantgerichte strategie en inzicht in uw business, zodat u snel de juiste beslissingen kunt nemen.

Meer dan 20 jaar al, helpt SAP Belgiƫ bedrijven om die doelstellingen te bereiken. In grote en kleine bedrijven uit de meest diverse sectoren. Onze visie is om van bedrijven 'best run businesses' te maken. Onze klanten getuigen enthousiast dat die aanpak werkt.

ONZE RESOURCE CENTERS: EEN SCHAT AAN INFORMATIE

Wat wij voor u kunnen doen? Dat ontdekt u in onze 'resource centers' boordevol inspirerende brochures, demo's en succesverhalen:

 

RESOURCE CENTER ERP

Het resource center ERP beschrijft uitgebreid de voordelen van een up-to-date ERP-systeem, inclusief advies over het actualiseren of vervangen van uw bestaande systeem.

RESOURCE CENTER CRM

Het resource center CRM illustreert hoe IT
u helpt om de klant echt centraal te zetten.
En wat u dat oplevert.

RESOURCE CENTER BI

In het resource center BI ontdekt u onze uitgebreide BI-oplossingen. Lees hoe SAP BusinessObjects gebruikers beter onderbouwde beslissingen nemen, dankzij een vlotte toegang tot betrouwbare gegevens en analyses.

  Bezoek het resource center ERP  
  Bezoek het resource center CRM  
  Bezoek het resource center BI  

 

Copyright/Trademark Privacy Impressum